Visokokvalitetni pribor nezaobilazan je predmet u svakoj kuhinji. On ispunjavaja vaše želje i zahteve za sve različite faze pripreme hrane.
Nož za ljuštenje: mali, svestran i oštar. Nož za ljuštenje je nezamenljiv alat za široku upotrebu u kuhinji. Za ljuštenje, male poslove rezanja i ukrašavanja.
Nož za odvajanje od kosiju: Za vađenje kostiju, uklanjanje masti i hrskavice. Svojim fleksibilnim sečivom, ovaj nož se idealno prilagođava hrani koju režete, ne uklanjajući ni premalo ni previše.
Uslužni nož sa nazubljenom ivicom: Šiljati nazubljeni noževi pogodni su za sečenje hleba, kora, kolača i kože voća i povrća.
Kuvarski nož: Klasični nož i srce svake profesionalne kuhinje. Najvažniji kuhinjski pribor za široku upotrebu. Za mlevenje bilja, rezanje povrća, rezanje i rezbarenje mesa i ribe.
Nož za rezbarenje: Glatko sečivo i tanka oštrica lako seku pečenje, meso i šunku na savršene tanke kriške i smanjuju gubitak ukusa.
Santoku, Kullenschliff: Klasični japanski nož za meso i povrće. Santoku karakteriše tanka oštrica sa zašiljenom oštricom koja se može koristiti i za ukrašavanje. Kullenschliff noža čuva ono što režete da se ne zalepi za oštricu.
Prošireni asortiman
Prošireni asortiman sastoji se od niza pribora koji zadovoljavaju najviše kulinarske zahteve. Oni će biti u stalnoj upotrebi u profesionalnoj kuhinji; za posebne prilike kod kuće i za određene tehnike pripreme.
Nož za kružno ljuštenje: Pomoću ovog praktičnog noža možete seći, oljuštiti ili pripremiti voće i povrće. Zakrivljena oštrica prilagođena je materijalu koji se seče, omogućavajući brz i efikasan rad. Vrh sečiva vam omogućava brzo i jednostavno uklanjanje oštećenih područja ili crnih tačaka.
Nož za dekorisanje: On vam omogućava da krastavce, šargarepu, voće, puter ili sir isečete na atraktivno valovite kriške.
Nož za rezbarenje, nazubljena ivica: Nazubljena oštrica odseca kore i radi to jednostavno i brzo. Koristan je za pečenja, kao i za voće i povrće sa tvrdom kožom.
Nož za filetiranje, fleksibilan: Tanko, fleksibilno sečivo omogućava lako filetiranje ribe i mesa i uklanjanje kože i ribljih kostiju. Fileti tada izgledaju onako kako bi trebali: atraktivno i precizno isečeni.
Nož za hleb, nazubljenog sečiva: Specijalni nož sa nazubljenom oštricom za sve vrste tvrdog i mekog hleba – sa čistim rezom za ujednačene kriške.
Slajser za šunku i lososa, Kullenschliff: Kriške lososa ili šunke izgledaju i imaju bolji ukus kada se režu na kriške tanke kao papir. Nož je opremljen fleksibilnom oštricom i Kullenschliffom koji sprečava lepljenje ribe ili šunke.